Een behandeling voor huid, hart en ziel

Alles is met elkaar verbonden: je lichaam met je geest en je uitstraling met hoe je je voelt. De Holistic Beauty Treatments zijn op deze visie gebaseerd. In deze behandelingen (her)ontdek je de samenhang tussen uiterlijk en innerlijk en leer je hoe je innerlijke energie naar buiten doorstraalt. Als je niet lekker in je vel zit, zie je dit immers ook vaak terug in je huid. Wallen, donkere plekjes, onzuiverheden… We kennen ze allemaal. In de Treatments, die uit drie fases bestaan, werk je aan het creëren van een balans tussen innerlijke rust en huidverbetering. Binnen zes maanden maken we meer ruimte voor jezelf, geven we je energiepeil een oppepper en laten we je huid stralen zoals nooit tevoren. In deze behandelingen werk ik onder andere met de producten van Colour&Spice. Deze zijn ontwikkeld op basis van geneeskrachtige kruiden, plantenextracten en traditionele geneeswijzen en gemaakt voor de zelfstandige, ondernemende vrouw van nu. Laat je ook verrassen door deze complete behandeling voor huid, hart en ziel!

 • fase 1

  Beauty detox: zuiveren en herstellen

  In deze eerste fase gaan we back to basics. Samen kijken we naar je levensstijl en geef ik je een holistisch advies op maat. Vanuit hier werken we toe naar het creëren van een mooie en stevige basis.

 • fase 2

  Rebalance: opbouwen en vitaliseren

  Zuurstof, voeding en energie zijn de sleutel voor een mooie, stralende huid. In deze holistische behandeling werken we verder aan het opbouwen en voeden van je huid.

 • fase 3

  Uplifting: verstevigen en verbinden

  In deze laatste fase straalt de schoonheid die jij van binnen bezit door naar buiten. Uiterlijk en innerlijk zijn optimaal met elkaar verbonden. Dit voel én zie je!

© Copyright - Beauty For Life - Website by www.Bizz-Kit.nl