Hét geheim voor huidverbetering en huidverjonging

Het klinkt bijna mooier dan het kan zijn: een natuurlijke facelift. Toch bereik je met Natural Face Lifting verbluffende resultaten door de kunst van bindweefselmassage. Bij Natural Face Lifting worden speciale manuele massagetechnieken gebruikt die op bindweefselniveau werken. Het geeft als het ware een prikkel aan je stofwisseling, waardoor je weefsel beter gaat functioneren. Met intensieve bewegingen verplaatsen we verschillende huidlagen ten opzichte van elkaar. Dit zorgt ervoor dat het metabolisme van je huidcellen sterk wordt verhoogd én de elasticiteit van je huid wordt versterkt. Afvalstoffen en andere emotionele of energetische opslag die zich tussen de bindweefsels hebben opgehoopt, komen door de massagetechnieken vrij. Deze worden op een mooie manier door je eigen lichaam afgevoerd. Daarnaast stimuleert de massage de aanmaak van natuurlijk collageen en elastine. Als je na de behandeling in de spiegel kijkt, lijkt het alsof de tijd een beetje is teruggedraaid!

Huidproblemen

Bindweefselmassages doen ook wonderen op het gebied van huidverbetering. Als je last hebt van couperose, rosacea, acne, een droge huid of grote poriën is dit een van dé manieren om je huid een natuurlijke boost te geven. Bij couperose is er bijvoorbeeld speciale aandacht voor de vaatwanden. Met een bindweefselmassage werken we aan het versterken van de vaatwanden waardoor de typerende roodheid minder zichtbaar wordt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief & blijf op de hoogte van acties en aanbiedingen!

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.
© Copyright - Beauty For Life - Website by www.Bizz-Kit.nl