Over Nicollé

In mijn praktijk staan jouw verhaal en jouw schoonheid centraal. En hoe cliché het ook klinkt: dit laatste komt écht niet alleen uit een potje. Al meer dan twintig jaar houd ik me bezig met schoonheid en gezondheid. Wat betekent schoonheid eigenlijk en hoe breng je deze naar buiten? Studies, opleidingen en onderzoeken hebben me gebracht waar ik nu sta. Als gecertificeerd Holistic Beauty Therapist, schoonheidsspecialiste, Skinmaster, natuurgeneeskundig therapeute en specialiste in huidverjonging en -verbetering weet ik precies wat jij en je huid nodig hebben.

 

Holistisch

Alles staat met elkaar in verbinding: zowel op fysiek, mentaal als emotioneel niveau. In drukke tijden vergeten we deze balans vaak. We merken dit snel aan ons lichaam en zien het aan onze huid. Mijn missie is dan ook om mijn kennis met je te delen, zodat je met stralende energie je eigen schoonheid weer ziet én blijft zien. Met mijn handen help ik je graag de weg terug te vinden naar jezelf. In mijn diepgaande behandelingen werk ik op celniveau, waarbij je huid een flinke boost krijgt. Zo straalt je innerlijke schoonheid laag voor laag weer naar buiten!

Colour&Spice

In mijn behandelingen werk ik veel met de holistische producten van Colour&Spice van Natascha Koningsveld. Dit is een merk voor vrouwen met een missie: schrijfsters, dromers, ondernemers en grootdenkers die niet gaan voor een quick fix. Het zijn vrouwen die op een natuurlijke manier hun innerlijke en uiterlijke schoonheid willen versterken. 

Meer weten?

Bel of mail me dan via +31(0)6 420 14 529 of info@beauty-for-life.nl. Ik kijk uit naar je berichtje!

© Copyright - Beauty For Life - Website by www.Bizz-Kit.nl